آموزش ماینینگ
آموزش ماینینگ

آموزش ماینینگ

آموزش ماینینگ

نحوه استخراج ارز دیجیتال به واسطه بلاک چین چگونه است؟ این سوالی است که شاید برای بسیاری از شما پیش آمده باشد اما تا به حال جوابی برای آن نیافته باشید. آیا می دانید چگونه تراکنش هایی که انجام می دهید در سیستم ارز دیجیتال تایید شده و به بلاکچین ارسال می‌شوند؟

اگر جواب هیچ یک از این سوال ها را نمی دانید باید در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا علاوه بر آموزش ماینینگ به شما توضیح دهیم که اصلاً ماینینگ چیست و چه کاربردی دارد.

آموزش ماینینگ

تعریف کامل ماینینگ

برای آموزش ماینینگ باید یک فرایند بسیار پیچیده را طی کنید و تا تمامی آن ها را به خوبی یاد نگرفته اید شروع به کار نکنید. ماینینگ یک فرآیند و پروسه تقریبا طولانی دارد و آن هم به این صورت است که ابتدا تراکنش ها از سوی افراد مختلف باید معتبرسازی شوند و تمامی مراحل معتبرسازی توسط کامپیوتر انجام شده و در لیست عمومی به نام بلاک چین ثبت می شود، به این فرایند استخراج ارز دیجیتال یا ماینینگ می گویند.

به طور کلی و در بیان ساده می ‌توان گفت که ارز دیجیتال و پروسه استخراج آن به این صورت است که ابتدا تراکنش ها در میان کاربران به صورت زنجیره ‌ای گشته و تایید می‌ شود و سپس به سیستم کلی و عمومی بلاک‌ چین افزوده می گردد، البته کار ماینینگ تنها به اینجا ختم نمی شود.

مطالعه مطلب آموزش استخراج بیت کوین برای شما جالب خواهد بود

ماینینگ وظیفه دارد تا کوین های جدید را به سیستم های دیگر معرفی کند و تمام این فرایندها به واسطه کریپتوکارنسی ها شبکه گسترده که همتا به همتا هستند و به صورت غیر متمرکز فعالیت می کنند انجام می گردد. در این پروسه هیچ نیازی به یک مقام مرکزی نیست.

نکته جالب و قابل توجه در خصوص ارز دیجیتال و فعالیت هایی مانند درآمد از طریق بیت کوین این است که هر کسی تنها با وجود یک سیستم مانند لپ تاپ یا کامپیوتر که به اینترنت دسترسی دارند می توانند تبدیل به یک ماینر شوند و کسب درآمد کنند. بسیاری از افرادی که در صرافی ها کار می کنند هم با انجام فرآیند ماینینگ برای مشتریان می توانند کسب درآمد کنند.

ماینرها نقش مهمی در استخراج ارز دیجیتال دارند، این افراد می توانند با استفاده از سیستم خود مسائل ریاضی را حل کرده و آنها را تایید کنند سپس تراکنش تمام کاربران را به بلاک چین ارسال نمایند. ماینرها همچنین تأثیر بسزایی در امنیت شبکه و سیستم ماینینگ دارند چراکه آن ها از تمامی بلاک چین های موجود در سیستم در برابر هکرها و افراد کلاهبردار محافظت می کنند و همچنین عدم تمرکز شبکه را ضمانت کرده و باعث می شوند که هیچ کسی نتواند به شبکه بلاک چین حمله کند.

اگر قصد دارید آموزش ماینینگ را به صورت حرفه ای بیاموزید و فرآیندی همچون ماینینگ را انجام دهید باید بگوییم که این پروسه چندان هم راحت نیست و گاهی شاید آنچنان سودی برای تان نداشته باشد، چرا که پروسه ماینینگ بستگی به این دارد که چه نوع ارز دیجیتالی را استخراج می کنید، هزینه برق منطقه ای تان تا چه اندازه است یا مثلاً سرعت کامپیوترتان در چه سطحی می باشد.

پس با تمام این تفاسیر می ‌توان گفت که ممکن است با توجه به شرایط و موقعیت منطقه ‌ای و کشوری توان انجام  کارهایی مانند ماینینگ برای تان چندان سودی نداشته و حتی مجبور شوید از جیب هم خرج کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید تا مختصر توضیحی در مورد پروسه ماینینگ و آموزش آن خدمت تان ارائه کنیم.

آموزش ماینینگ

استخراج ارز هایی مانند بیت کوین

همانطور که گفتیم فرآیند ماینینگ بستگی به این دارد که شما بخواهید کدام ارز دیجیتال را استخراج کنید در این میان یکی از پرطرفدار ترین و رایج ترین ارزهای دیجیتال در کل جهان بیت کوین است. شاید بارها در شبکه های مجازی مختلف واژه استخراج‌ بیت ‌کوین به گوش تان خورده باشد و این سوال برای تان پیش آمده که استخراج بیت کوین به چه معنی است؟

در پاسخ به چنین سوالی باید بگوییم که استخراج بیت کوین که ماینینگ بیت کوین هم نام دارد فعالیت داوطلبانه است که توسط کاربران انجام می گردد. این افراد که به اصطلاح ماینر نام دارند سیستم های خود مانند کامپیوتر یا لپتاپ را در اختیار شبکه استخراج بیت کوین قرار می دهند و از آن طرف این شبکه از قدرت پردازنده سیستم کاربرها در جهت حفظ تراکنش ‌ها و امنیت شبکه مورد استفاده قرار می دهند.

البته شاید حالا که از واژه داوطلبانه استفاده کرده ‌ایم این سوال برای تان پیش بیاید که چه کسی سیستم خود را در اختیار این شبکه قرار می دهد؟ کدام آدم یا کدام به اصطلاح ماینری چنین کارهایی را در راه رضای خدا آن هم بدون هیچ چشم داشت و هزینه ای قبول می کند؟ خب اینجاست که باید بگوییم این کار چندان هم بی سود و بی هزینه برای ماینر ها نیست. ماینرها در ازای این کار بیت کوین دریافت می‌ کنند همان طور که می دانید بیت کوین یکی از مهم ترین و با ارزش ترین ارزهای مجازی است.

پس با بیانی ساده و در چند خط به طور کلی می توانیم نتیجه ‌گیری را اینگونه اعلام کنیم هنگامی که شما برای کاربر دیگری بیت ‌کوین ارسال میکنید ماینرها در پشت پرده این قضیه با استفاده از قدرت پردازنده سیستم شان تمامی تراکنش ‌های شما را تایید کرده و به بلاک چین ارسال می کنند و در ازای این کار هم بیت کوین دریافت می ‌کنند.

آموزش ماینینگ

ماینینگ چگونه به وجود آمد؟

شاید برای تان این سوال پیش بیاید که چرا اصلاً فرایندی به نام ماینینگ به وجود آمد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که برخی از ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین ماهیت غیر متمرکز دارند به همین خاطر برای اینکه شبکه شان همیشه فعال باشد این نیاز به وجود آمد تا تمامی مردم دنیا با استفاده از سیستم های شان در چنین شبکه‌ای دخیل باشند.

همانطور که گفتیم افرادی که در این شبکه فعالیت می کنند پاداش هم دریافت خواهند کرد و این پاداش در قالب ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین یا اتریوم به آن ها ارائه می‌شود. به طور کلی ماینینگ به معنی استخراج آن هم از معادن است اما وقتی که حرف ارز دیجیتال و استخراج آن به میان می ‌آید ماینینگ به معنی استخراج دنیای ارزها و رمزنگاری آن هاست.

آموزش و نحوه کار ماینینگ

در مطلب آموزش ماینینگ همانطور که گفتیم وقتی کاربران تراکنش انجام می‌ دهند تمامی آن ها وارد شبکه های دیجیتالی می شود برای اینکه این تراکنش ها مورد تایید قرار بگیرد و از همه مهمتر امنیت سیستم هم فراهم شود و در نهایت راهی بلاکچین گردد از فرآیند ماینینگ کمک می گیرند که تمامی آن ها توسط ماینر انجام می شود.

مطالعه مطلب آموزش استخراج زی کش را از دست ندهید!

در واقع این نوعی نود در شبکه می باشد که کار آن جمع آوری اطلاعات و تایید آن هاست. ماینر پس از اینکه تمامی تراکنش ‌های را تایید و سازماندهی کرد بلافاصله باید آن ها را راهی بلاک ‌چین کند  و یا اینکه آن ها را وارد بلاک نمایند که در حال حاضر چند اطلاعات و تراکنش دیگر هم در آن جای دارند.

از طرف دیگر موضوعی که بسیار مهم و قابل بحث است این می باشد که بسیاری از ارزهای دیجیتال بر اساس الگوریتمی که دارند نیاز به قدرت محاسباتی بسیار بالایی خواهند داشت، ارزهای دیجیتال مانند اتریوم یا بیت کوین از این نوع می باشند.

فرایند قدرت محاسباتی بالا را گواه اثبات می گویند که در واقع نوعی الگوریتم در بلاک چین است و کار آن به این صورت است که برای حفظ امنیت شبکه و سیستم ،شبکه را غیر متمرکز می کند. اما کار گواه اثبات تنها به اینجا ختم نمی‌ شود این الگوریتم سعی می ‌کند تا تمامی تراکنش‌ ها را اعتبار بخشیده و آن ها را به وبلاگ های جدید بیافزاید. بنابراین دلیل اینکه بیشتر ماینرها با یکدیگر به رقابت می پردازند وجود همین گواه اثبات است.

مسئله مهمی که در خصوص آموزش ماینینگ وجود دارد این است که افراد ماینر باید یک سیستم بسیار پیشرفته با سخت افزاری قوی و همچنین کارت های گرافیکی و سی پی یو بالا داشته باشند. علاوه بر این یک دستگاه اسیک هم نیاز است.

این دستگاه در عین این که سرعت بسیار بالایی دارد انرژی افزایش پیدا میکند در واقع اسیک به دلیل قدرت پردازنده بالایی که دارد رفته رفته جایگزین سیستم های قدیمی شده است. اما این موضوع به این معنی نیست که حتماً اسیک ها خوبند در واقع این دستگاه هم مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری خاص خود را دارد از همه مهمتر اینکه برق زیادی مصرف می کند.

آموزش ماینینگ

پروسه کارهای ماینینگ

اولین فعالیت ماینرها این است که ابتدا تمامی تراکنش‌های موجود را هش کنند. البته ماینرها این را پیش از اینکه تراکنش ها را تایید کرده و آن ها را هش کنند، خودشان تراکنشی به نام کوین بیس را انجام می دهند که در این تراکنش آدرس کامل ماینر درج شده و اگر ماینر موفق شود تراکنش را حل کند و سپس آن را به بلاک چین بیفزاید پاداش ماینینگ به کوین بیس داده می شود.

بعد از این که این فرایند صورت گرفت ماینر شروع به هش تراکنش ها می کند. در واقع کار ماینر این است که با هر تراکنش هش ها را به صورت جفت در بیاورد، پس از این هش هایی که از قبل باهم جفت سازی شده بودند به صورت مجدد جفت سازی می شوند تا در نهایت یک هش کلی در بیاید. در این مرحله اصولاً گفته می ‌شود که هش به بالاترین شاخه درخت مرکل یا هش ریشه می رسد.

درخت مرکل چیست؟

ریشه مرکل یا هش ریشه با هشی که قبلا جفت سازی شده ادغام می شود و در سیستمی به نام هدر قرار می گیرد. در این مرحله هش بلاک ها باز هم هش می شوند و سرانجام یک خروجی متعادل تولید می شود که از آن به عنوان تعیین کننده بلاگ استفاده می کنند. در این مرحله یک عدد از خروجی تولید می شود که همان تعیین کننده بلاک است و طبق قانون باید این عدد به واسطه پروتکل ها تعیین شود.

اگر این عدد کمتر از چیزی که پروتکل ها تعیین کردند باشد باید هش هدر بلاک به مرحله صفر برگردد. این عدد خروجی سختی هش نام دارد و کارش این است که میزان توان هشینگ شبکه را بررسی کند و پلاک های جدید را هم چک نماید.

یکی دیگر از کارهای مهم ماینرها این است که از طریق نانس به طور متوالی هدر را هش کنند و آنقدر این کار را انجام می دهند تا بلاخره یک ماینر بتواند هش معتبر تولید کند. بعد از اینکه هش معتبر پیدا می شود نود ها روی کار می آیند و وظیفه شان این است که هش را از لحاظ معتبر بودن مورد بررسی قرار دهند و پس از اینکه از درستی آن ها اطمینان حاصل شد تعدادشان به اجماع رسید آنها را به وبلاگ ها اضافه کنند.

به طور کلی برای انجام تمام این فعالیت ها و پروژه ها باید حتماً دستگاه اسیک داشت البته با استفاده از روش های ماینینگ هم می توان این کار را انجام داد. این موضوع را به یاد داشته باشید ماینرهایی که توانایی بسیار زیادی برای انجام فرایند ماینینگ ندارند نمی توانند به راحتی بلاک های مورد نظرشان را پیدا کنند، پس به همین دلیل استخر های ماینینگ برای رفع این مشکل طراحی شدند.

استخر ماینینگ

استخر ماینینگ چیست؟

استخر ماینینگ در واقع یک سیستم به اشتراک گذاری منابعی است که توسط ماینرها صورت می‌ گیرد و می ‌تواند توان پردازشی خود را در سیستم نمایش دهد و این به این معنی است که جایزه اهدا شده به صورت کاملا مساوی در بین اعضای استخر تقسیم بندی می شود.

البته اهدای جوایز همیشه هم مساوی نیست. در واقع توان پردازشی هر ماینر متفاوت است و جوایز بر اساس اینکه هر معاینه توانسته چند بلاک در اختیار استخر قرار دهد اهدا می شود. پس نتیجه می گیریم هر چقدر که توان محاسباتی بالاتر باشد اهدای جوایز و درصد آن ها نیز افزایش می یابد.

ماینینگ ها چه محدودیت هایی دارند؟

همانطور که در قسمت ‌های بالا گفتیم ممکن است در فرایند استخراج ماینینگ ها همیشه هم سود وجود نداشته باشد! زمانی که قصد انجام پروژه هایی همچون ماینینگ و جمع ‌آوری ارزهای دیجیتال را دارید باید حتماً به هزینه های آن فکر کنید. برای مثال اگر می خواهید نفر اولی باشید که هش ها را حدس می زند باید هش ریت های زیادی داشته باشید تا شانس تان برای گرفتن پاداش بیشتر شود.

استخر ماینینگ

تعریف هش ریت

یکی از مهم ترین قسمت های آموزش ماینینگ هش ریت است. هش ریت یعنی اینکه تمامی ماینرها در یک پروسه با یکدیگر به رقابت می پردازند و هر ماینری که بتوانند هش بیشتر را محاسبه کند می تواند به عنوان اولین نفر به ارز دیجیتال خود دست یابد.

البته نباید این موضوع را فراموش کنیم که هر چقدر که پروسه رو به جلو می رود سختی هش ها و نوع محاسبات شان هم پیچیده تر می ‌شود و این یعنی اینکه استخراج هر بلاک برای دستیابی به کوین سخت تر خواهد شد. از این رو اکثر ارز های دیجیتال و مجازی دارای یک سقف مشخص برای واحدهای تولیدی شان هستند.

برای مثال در هر بلاک تنها ۲۱ میلیون بیت کوین وجود دارد که اگر تمامی آن ها را استخراج کنید باید به سراغ بلاک بعدی بروید، از طرف دیگر هر چقدر که تعداد استخراج تان به عنوان یک ماینر افزایش یابد دیگر نمی توانید با سیستمی که در حال حاضر دارید به این کار بپردازید چرا که این روند نیازمند به یک سیستم بسیار قوی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید