مبانی تحلیل های بنیادی در فارکس
مبانی تحلیل های بنیادی فاندامنتال

مبانی تحلیل های بنیادی در فارکس

مبانی تحلیل های بنیادی ( فاندامنتال ها)  در فارکس

انجام معامله در بازار داد و ستد ارز( فارکس ) بر بستر دو تحلیل بنا نهاده شده است که اغلب در بازار سهام مورد استفاده قرار می گیرند: تحلیل های بنیادی ( فاندامنتال) و تحلیل های تکنیکال .

استفاده از تحلیل های تکنیکال در فارکس اغلب یکنواخت و ثابت است و اجمالا برآن است که قیمت ، محور همه خبرهاست و نقشه جهان ، هدف تحلیل .اما بر خلاف شرکت ها ، کشورها ترازنامه ای ندارند و سوال این است که تحلیل های بنیادی چگونه تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز قرار می گیرند.

نظر به اینکه تحلیل های بنیادی به ارزش ذاتی یک سرمایه گذاری می نگرد کاربرد آن در فارکس در ادامه بررسی شرایط اقتصادی است . چرا که شرایط اقتصادی برارزش پول ملی تاثیر می گذارد. در اینجا ما به برخی از عوامل مهمی اشاره می کنیم که در نوسانات ارزش پول نقش دارند.

شاخص های اقتصادی : شاخص های اقتصادی گزارش هایی هستند که توسط دولت ها یا سازمان های مستقل منتشر می شوند و عملکرد اقتصادی یک کشور را تشریح می کنند.شاخص های اقتصادی ابزارهایی هستند که بوسیله آنها سلامتی اقتصادی کشورها اندازه گیری می شوند اما لازم به یاد آوری است که سیاست ها و عوامل زیادی بر عملکرد اقتصادی یک کشور تاثیر گذارند.

این گزارش ها در دوره های زمانی خاصی منتشر می شوند و بازار را راهنمایی می کنند که اقتصاد یک کشور در مسیر بهبود قرار دارد و یا در مسیر نزولی است.تاثیر این گزارش ها با تاثیر گزارش هایی  همانند گزارش سود سهام و گزارش کمیسیون sec  قابل مقایسه است.

  • تولید ناخالص داخلی (GDP):

این شاخص پر کاربردترین شاخص برای ارزیابی سلامت اقتصادی کشورهاست و ارزش کل بازارتولید و خدمات در هر  کشوررا نیز نشان می دهد.ازآنجا که ارقام این شاخص در انتهای سال منتشر می شودلذا  پیش از انتشار آن، گزارش های دوره ای و پیش از اتمام سال نیز در اختیار تحلیل گران و متقاضیان  قرار می گیرند.

  • شاخص خرده فروشی :

شاخص خرده فروشی ازمحاسبه جمع درآمد کل فروشگاهها در یک سال دریک کشور بدست می آید.روش تهیه گزارش استفاده از نمونه گیری است و نشان می دهد که مصرف کنندگان در یک اقتصاد برای نیازهای خود تا چه مقدار پول پرداخته اند.این شاخص می تواند برای پیش بینی عملکرد آینده اقتصاد نیز مورد استفاده قرار گیرد.

  • شاخص تولید صنعتی:

این شاخص ، تولید بخش صنعت ، معدن و خدمات مهندسی طی یک سال ، در یک کشور را نشان می دهد. ضمن اینکه تغییرات این بخش را نیز گزارش می دهد.این شاخص نرخ بهره گیری ازتوانایی های یک اقتصاد رادرقالب نرخ بهره گیری از پتانسیل اقتصادی ) utilization capacity)نشان می دهد.

  • شاخص قیمت مصرف کننده:

این شاخص تغییر در قیمت مصرف کننده برای 200 قلم کالا در یک کشور ، طی سال را نشان می دهد. این شاخص  در صورتی که با ارقام صادرات مقایسه شود می تواند بگوید که آیا  فعالیت کشور در صادرات کالا و خدمات  به سود منتهی شده است و یا به زیان.

  • تراز نامه:

شاخص های اقتصادی فراوانی ، از جمله شاخص اعتماد مصرف کننده ،وجود دارند که می توانند جهت ارزیابی تحلیل های بنیادی فارکس(forex) مورد استفاده قرار گیرند.

این پست دارای 2 نظر است

دیدگاهتان را بنویسید