اسکالپ
اسکالپ

اسکالپ

اسکالپ

اسکالپ , یک استراتژی تجاری است و اسکالپینگ زیر شاخه ای از معاملات کوتاه روزانه است که در آن از هر تغییر جزئی در قیمت ارز برای کسب سود استفاده می شود. اسکالپرها که همان معامله گران اسکالپینگ هستند بر روی نمودارهای یک تا پنج دقیقه ای تمرکز دارند و در طول روز , حجم معاملات زیادی را با جابه جایی کم و سود کوچک پنج تا ده پیپ با تمرکز و سرعت بالا انجام می دهند.

برای اسکالپرها داشتن پایین ترین اسپرد, نقدینگی بالا , اجرای سریع اردرها بسیار اهمیت دارد از اینرو حسابهای ECN ,به دلیل سرعت بالا در اجرای معاملات و داشتن اسپردهای پایین شناور به اسکالپرها توصیه میشود.

اگر تجزیه وتحلیل را دوست دارید وهمه جوانب را در نظر می گیرید,اسکالپ روش شما نیست, اما اگر به سرعت واکنش نشان می دهید و توانایی تصمیم گیری فوری را دارید وهمینطور از ضرر بسیار سریع پشیمان نمی شوید و توانایی پذیرفتن ضرر معاملات و متقاعد کردن خود برای خروج از بازار را دارید می توانید روش اسکالپ را انتخاب کنید.

در اسکالپینگ , بازار بطور مداوم تحلیل می شود و شاید در عرض چند دقیقه چندین معامله ایجاد شود , به همین دلیل نیازمند تمرکز و سرعت بالا است , اسکالپرها از تحلیل های تکنیکال و تقویم اقتصادی برای ورود به معامله استفاده می کنند و برای اینکه سود قابل قبولی داشته باشند باید از حجم بالا در معاملات استفاده کنند.

معاملات اسکالپ به دو روش دستی و خودکار صورت می گیرد , در روش دستی: معامله گر خودش به معامله اقدام کرده و تصمیم ورود و خروج به معامله را می گیرد , در روش خودکار: معامله گران استراتژی معاملاتی خود را به کامپیوتر انتقال داده و اجازه می دهند که کامپیوتر به طور خودکار معامله کند.

در اسکالپینگ به قوانین مدیریت سرمایه و ریسکی که اکثر معامله گران حرفه ای به آن احترام می گذارند, توجهی نمی شود و بیشتر معامله گران تازه کار که به دنبال سود بردن از فرصت های معاملاتی کوچک هستند , استراتژی اسکالپ را انتخاب می کنند .

نکته مهمی که معامله گران فارکس باید به آن توجه داشته باشند , این است که کسب مهارت در اسکالپینگ نیازمند زمان زیادی است و شاید بهتر است از اسکالپینگ برای افزایش سرمایه های خرد استفاده کرد و یا به عنوان روشی در جهت درک و پیاده سازی مهارت , به آن نگاه کرد. اسکالپینگ می تواند شما را به پذیرفتن ضرر و خروج به موقع از بازار عادت بدهد و مهارت های تصمیم گیری شما را بهبود ببخشد.

این پست دارای 3 نظر است

دیدگاهتان را بنویسید