برندگان و بازندگان صعود نفتی
برندگان و بازندگان صعود نفتی

برندگان و بازندگان صعود نفتی

برندگان و بازندگان صعود نفتی

این شش بازار بزرگترین برندگان و بازندگان صعود نفتی هستند

  • پزو کلمبیا و روبل روسیه در بین برندگان بالقوه
  • در صورت صعود نفت سرمایه گذاران ترکیه را در محدوده خطر میدانند

بازارهای نوظهور پس از صحبت های فدرال رزرو، دونالد ترامپ و زی جین پینگ از ابتدای سال جاری صعود داشته اند. نفت نیز ممکن است در آینده در این بین جای داشته باشد.

به گفته سرمایه گذاران پس از آنکه کاخ سفید معافیت های نفتی در خصوص تحریم های نفتی ایران را لغو کرد، احتمالا صعود بالقوه قیمت نفت در کشورهای درحال توسعه میرود. نفت خام برنت روز دوشنبه ۳/۵ درصد رشد داشت و روز سه شنبه  برای اولین بار از ماه اکتبر، نزدیک به ۷۵ دلار در هر بشکه رسید.

در حالیکه هیچ تضمینی برای ثبات رشد وجود ندارد، دارایی های بازارهای نوظهور با توجه به سوابق از افزایش قیمت نفت سود برده اند. شاخص ارزهای MSCI بازارهای نوظهور در سه دوره بزرگترین صعودهای قیمتی در این صده، بازگشت سرمایه دو رقمی داشته است.

در اینجا شش بازار نوظهوری که بیشترین همبستگی، مثبت یا منفی، با قیمت نفت دارند آورده شده است.

برندگان و بازندگان صعود نفتی: روبل روسیه و پزو کلمبیا بیشترین سود را از صعود قیمت نفت برده اند.برندگان و بازندگان صعود نفتی

روسیه

روبل روسیه در زمان آخرین تغییرات و صعود بزرگ نفتی از فوریه ۲۰۱۶ تا اکتبر ۲۰۱۸ با ۲۱ درصد سود جز پیشتازان جهان بوده است. این بزرگترین تولید کننده گاز طبیعی ملاحظه کرد که قروض این کشور با ارز محلی در یک سری قرض های فروش سابق با چشم انداز اینکه سیاست های بانک مرکزی در سالی که نرخ بهره را افزایش میدهد، افت خواهدداشت، مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است.

کلمبیا

پزو کلمبیا نیز مورد توجه قرار گرفت. تحلیلگران جی پی مورگان این ارز را یکی از ارزان ترین ارزهای بازارهای نوظهور در اوایل ماه جاری بود. این درحالی است که مدیر صندوق سرمایه گفته بود که هایدر آن را در بین انتخاب های اول خود قرار داده است.

برزیل

رئال برزیل وظیفه سخت ترین پیش رو دارد زیرا بررسی بالا و پایین رفتن های مستمری های برنامه ریزی شده ملی متیواند هرگونه محرک دیگری را حداقل در کوتاه مدت جبران کند. براساس گزارش مورگان استنلی مقداری از اخبار منفی و بد منجر به ضعیف شدن این ارز شده است.

ترکیه

به گفته فرانسیس هاسون، استراتژيست جهانی در شرکت استانداردهای سرمایه گذاری ابردین در ادینبورگ،ترکیه، کشور وارد کننده نفت، زمانیکه قیمت کالاها افزایش می یابد اغلب از کشورهای همتای خود و در حال توسعه عقب میماند. این کشور نسبت به کشورهای دیگر به نفت خام ایران وابستگی بیشتری دارد. این موجب میشود که لیر تبدیل به یک پیوند ضعیف شود.

هند

روپیه هند بیشترین همبستگی منفی را در بین ارزهای بازارهای نوظهور در برابر نفت خام در پنج سال گذشته داشته است. نفت بزرگترین آیتم وارداتی این کشور از ملل آسیایی است که از سال ۲۰۰۲ هر ماه منجر به نقص و کاستی های تجاری این کشور شده است. اگرچه،درکوتاه مدت، تفکرات و احساسات در برابر هند که سومین وارد کننده بزرگ نفت جهان میاشد، در نتایج انتخابات ماه آینده تاثیر زیادی خواهد داشت.

فیلیپین

با توجه به گفته های سالی گریگ، مدیرمالی شرکت بیلی گیفورد در ادینبورگ: به غیر از آرژانتین و ترکیه، بزرگترین بازنده در فروش های اخیر، پزو فیلیپین است که با صعود قیمت نفت بیشترین آسیب را دیده است. اینبار ممکن است همه چیز متفاوت باشد و پس زمینه های حمایت داخلی قوی تر باشد .

منبع: بلومبرگ

دیدگاهتان را بنویسید